Δραστηριότητες

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα:

• Δέχεται τα δικαιολογητικά που καταθέτουν τα νέα μέλη, ελέγχει αυτά για την πληρότητά τους και τα μεταβιβάζει στην Α.Σ.Π.Ε. για την απονομή της πολυτεκνικής ιδιότητας.

• Θεωρεί ανά 3ετία τα βιβλιάρια των πολυτέκνων οικογενειών - μελών της και προβαίνει στην αντικατάσταση των απολεσθέντων και φθαρμένων βιβλιαρίων.

• Διανέμει στις πολύτεκνες οικογένειες - μέλη της διάφορα προϊόντα παρεμβάσεως της Ε.Ε., εφόσον αυτά χορηγούνται από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (φέτα, μακαρόνια, ρύζι, λάδι, φρούτα κ.α.).

• Ενθαρρύνει και καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μελών της με την απονομή τιμητικών βραβείων στους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, στους εισαχθέντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και σε όσους έλαβαν πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.(με τη χορηγία του Δήμου Κοζάνης)

• Επίσης προβαίνουμε σε βράβευση των νέων πολυτέκνων μητέρων και σε απονομή τιμητικών βραβείων στους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, στους εισαχθέντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και σε όσους έλαβαν πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. (με τη χορηγία της Ιερά Μητρόπολις Σισανίου και Σιατίστης)

• Προβάλλει το θεσμό της οικογένειας και δημιουργεί πολυτεκνική αντίληψη στην κοινωνία με τη βράβευση των νέων πολυτέκνων μητέρων.


Εκδηλώσεις
Φεβρουάριος 2024
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 1 2
Τα νέα μας - Newsletters
Μάθετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου μας. Γίνεται μέλος στα newsletters.
Καιρός